قیمه نثار، غذای محلی قزوین

قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و محلی قزوین است که شما را به پخت و چشیدن آن دعوت می کنیم.

در این مطلب طرز تهیه قیمه نثار را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

گوشت مغز ران گوسفندی                                      ۵۰۰ گرم

برنج                                                                  ۶ پیمانه

زرشک                                                               ۲ قاشق غذاخوری

شکر                                                                  یک قاشق‏ غذاخوری

پیاز داغ                                                              ۲ قاشق‏ غذاخوری

رب گوجه ‏فرنگی                                                  یک قاشق‏ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده                                      یک قاشق‏ غذاخوری

خلال بادام                                                         یک قاشق ‏غذاخوری

خلال پسته                                                        یک قاشق‏ غذاخوری

گلاب                                                                یک قاشق‏ غذاخوری

دارچین، هل، زیره                                               یک قاشق‏ غذاخوری

کره                                                                 ۱۰۰ گرم

زعفران آب گرفته غلیظ                                         یک قاشق‏ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه                                           به میزان لازم

طرز تهیه قیمه نثار :

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. گوشت را به صورت قیمه‌‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملا مغز پخت شود. بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید. زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

اسماء بهتاش

من اسماء بهتاش، رئیس هیئت مدیره شرکت بینش فراگیر ارک سفر هستم. دوره کارشناسی رو در رشته مدیریت جهانگردی و دوره کارشناسی ارشد رو در رشته اکوتوریسم دانشگاه تبریز گذروندم. از اوایل تحصیلم به مباحث گردشگری علاقمند شدم و تصمیم گرفتم علاوه بر تحصیل، در این زمینه فعالیت کنم. از این رو، تصمیم خودم رو با تولید محتوای گردشگری برای ضمیمه گردشگری سفرنامه ارک عملی کردم. همچنین به عنوان سردبیر نشریه کوله پشتی، فصلنامه تخصصی گردشگری انجمن علمی جغرافیا و گردشگری دانشگاه تبریز، در کنار هم‌تیمی‌های خوش ذوقم بودم. از سال ۱۳۹۳، کسب و کار ما با عنوان ارک توریسم، وب‌سایت تولید محتوای تخصصی گردشگری، راه اندازی شد. من به مباحث فرهنگی علاقه‌مندم و در مورد فرهنگ تبریز در ارک توریسم می‌نویسم. به زبان‌های فارسی، انگلیسی و ترکی استانبولی مسلطم. راهنمایی تور و اجرای رویدادهای گردشگری از دیگر فعالیت‌های مورد علاقه‌ام هست. از سال ۱۳۹۶ نیز در پروژه یک دقیقه با تبریز با هدف تولید محتوای ویدیویی برای شهر زیبای تبریز همکاری می‌کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.