DSC_0278

قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و محلی قزوین است که شما را به پخت و چشیدن آن دعوت می کنیم.

در این مطلب طرز تهیه قیمه نثار را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

گوشت مغز ران گوسفندی                                      ۵۰۰ گرم

برنج                                                                  ۶ پیمانه

زرشک                                                               ۲ قاشق غذاخوری

شکر                                                                  یک قاشق‏ غذاخوری

پیاز داغ                                                              ۲ قاشق‏ غذاخوری

رب گوجه ‏فرنگی                                                  یک قاشق‏ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده                                      یک قاشق‏ غذاخوری

خلال بادام                                                         یک قاشق ‏غذاخوری

خلال پسته                                                        یک قاشق‏ غذاخوری

گلاب                                                                یک قاشق‏ غذاخوری

دارچین، هل، زیره                                               یک قاشق‏ غذاخوری

کره                                                                 ۱۰۰ گرم

زعفران آب گرفته غلیظ                                         یک قاشق‏ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه                                           به میزان لازم

طرز تهیه قیمه نثار :

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. گوشت را به صورت قیمه‌‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملا مغز پخت شود. بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید. زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

مطالب مشابه

دیدگاه خود را بنویسید