قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و محلی قزوین است که شما را به پخت و چشیدن آن دعوت می کنیم.
در این مطلب طرز تهیه قیمه نثار را برای شما ارائه می دهیم.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
گوشت مغز ران گوسفندی ۵۰۰ گرم
برنج ۶ پیمانه
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
خلال پرتقال شیرین شده یک قاشق غذاخوری
خلال بادام یک قاشق غذاخوری
خلال پسته یک قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
دارچین، هل، زیره یک قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
زعفران آب گرفته غلیظ یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه قیمه نثار :
برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. گوشت را به صورت قیمهای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.
مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملا مغز پخت شود. بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید. زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.
یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.