جگروز (2)

جگر وز یکی از غذاهای بسیار محبوب و لذیذ استان لرستان است. در این مطلب شما را با طرز تهیه کباب جگر وز آشنا می کنیم.

مواد لازم برای پخت جگر وز:

جگر                  ۱ کیلوگرم

وز                     به میزان لازم

گوجه                به میزان لازم

نمک                 به میزان لازم

لیمو                  ۲ تا ۳ عدد

طرز تهیه:

ابتدا جگر را برش می زنیم که به دو صورت قابل کباب کردن می باشد. یکی به صورت نوار بلندی آن را برش زده سپس به سیخ می کشیم و صورت دیگر آن به این صورت است که آن را تکه تکه برش زده سپس به سیخ می کشیم.

پس از آن روی آتش کباب می کنیم و پس از آنکه نیمه برشته شد، از روی حرارت برمی داریم و کمی نمک به آن می زنیم.

سپس (وز) را که یک پرده نازک روی سیرابی گوسفند یا گوساله است، دور آن می پیچانیم. البته وز گوسفند استفاده شود بهتر است. توضیح اینکه وز به دلیل چربی که دارد و نازک است وقتی دور جگر پیچانده و روی حرارت قرار گیرد آب می شود و به همین دلیل طعم بسیار خوشمزه ای به جگر می دهد.

اگر جگر را به صورت نوار بلندی درآورده ایم پس وز را هم به همان صورت روی آن می پیچانیم و اگر به صورت تکه تکه درآورده ایم، وز را هم به صورت تکه تکه روی جگر می پیچانیم.

سپس روی حرارت گذاشته و می گذاریم آرام آرام کباب شود. در کنار آن گوجه را هم کباب می کنیم و سپس کباب را می توان با گوجه فرنگی کباب شده به همراه پلو یا نان نوش جان کرد.

جگروز (4)

جگروز (3)

جگروز (1)

مطالب مشابه

دیدگاه خود را بنویسید