والک پلو؛ غذایی مخصوص فصل بهار
والک پلو غذایی بهاری استکه از نوعی گیاه کوهی ، که در فصل بهار می روید ، تهیه می شود. این گیاه حاوی ویتامینهای بسیاری است و برای بسیاری از بیماریها همچون آرتروز و انواع آلرژیها مفید است.
مواد اولیه:
برنج یک کیلوگرم
والک تازه یک و نیم تا دو کیلوگرم
مرغ متوسط یک عدد
نمک و فلفل و دارچین و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس کنید. سبزی والک را به دقت تمیز کرده ، شسته و سپس به اندازه سه سانتیمتر خرد کنید. (این گیاه را نباید مثل سبزیهای دیگر خرد کرد ، باید کاملا در برنج معلوم باشد). برنج را داخل قابلمه ریخته و والکها را نیز اضافه نمایید و بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد (البته مدت زمان آن بستگی به نوع برنج دارد). سپس برنج را آبکش کرده و دم بگذارید. هنگام دم کردن برنج ، دارچین را لابهلای برنج اضافه کرده، پس از پخت، مرغی را که قبلا پخته و سرخ کرده اید ، کنار برنج سرو کنید. برای تزیین غذا و طعم بهتر آن از زعفران هم استفاده کنید. این غذا را با گوشت ماهیچه نیز می توان سرو کرد.