گران ترین رستوران های دنیا

شناخت و انتخاب رستوران ها به ویژه زمانی که در سفر به سر می بریم اهمیت خاصی دارد. ما همواره به دنبال یافتن رستوران هایی هستیم که علاوه بر ارائه غذاهای سالم و خوشمزه، از قیمت مناسبی برخوردار باشند. در این میان شاید برایتان جالب باشد بدانید گران قیمت ترین رستوران های دنیا کدام رستوران ها هستند.

آراگاوادر شهر توکیو

رستوران یا خانه استیک آراگاوا که گران ترین رستوران دنیاست در منطقه »شین باشی«در توکیو قرار دارد که استیک های خوشمزه گوشت گاو آن معروف است. اگر به استیک علاقه دارید و قصد سفر به توکیو را دارید و البته اگر می توانید برای یک پرس استیک ۳۶۸ دلار بپردازید، حتماً سری به این رستوران بزنید. این رستوران در یک زیرزمین و در محیطی نسبتاً کوچک واقع شده است. استیک خوشمزه این رستوران همراه با فلفل و خردل است.

آلاین دوکس اوپلازا آتنهدر شهر پاریس

دومین رستوران گرانقیمت در دنیا ، این رستوران فرانسوی است که نامی سخت و طولانی دارد. این رستوران سومین و جدیدترین شعبه از رستوران آلاین دوکاس است که در گراند هتل پاریس واقع شده است. این رستوران تنها گنجایش ۵۰ مهمان را دارد و ۵۵ نفر در آن مشغول به کار هستند. اشتهابرانگیزترین غذای منوی رستوران آلاین دوکاس«Volaille de bresse» نام دارد که محتوی گوشت مرغ بدون استخوان پرورش یافته در منطقه بورگاندی است. این رستوران یک ماه در تابستان و در ایام قبل از کریسمس تعطیل است.

گوردون رمزیدر شهر لندن

گوردون رمزی یکی از سرآشپزهای سرشناس دنیاست که شاید با اسم او آشنا باشید، اما شاید ندانید که او در رستوران سه ستاره خود در کلاریچ لندن کار می کند. اگر کسی بتواند یکی از سیزده میز این رستوران را برای خود و خانواده اش رزرو کند، حتماً شخص خوش شانسی است ؛ زیرا این رستوران همیشه پر از مشتری است و افراد زیادی پشت در و در خیابان، منتظر خالی شدن میز هستند. در حقیقت این رستوران همیشه سه برابر ظرفیت واقعی خود میز رزرو می کند. بره آغشته به آرد ذرت و خوراک کبوتر از پر طرفدارترین غذاهای مِنوی این رستوران هستند. گرانترین غذای این رستوران خرچنگ دراز و راویولی و توت فرنگی همراه با سوپ گل است.

آکوارلودر شهر مونیخ

این رستوران ایتالیایی که به داشتن غذاهای مدیترانه ای شهرت دارد ، انواع غذاها را از کبوتر گرفته تا ران خوک و ماکارونی را در منوی غذای خود جای داده است. همچنین درباره غذاهای دریایی این رستوران گفته می شود: تاب تحمل طعم خوشمزه آن را ندارید! آکوارلو یک رستوران ۲۱ ساله است که قیمت یک پرس غذا در آن دست کم به ۵۰ دلار می رسد. این رستوران ظرفیت پذیرش ۴۵ مهمان را دارد و با داشتن چلچراغ های برنجی و سقف شیشه ای، محیط زیبایی را برای مشتریان خود فراهم کرده است.

آلبرتو کیارلادر شهر رم

احتمالاً رستوران آلبرتو کیارلا بهترین رستوران غذاهای مرتبط با ماهی است و اگر این طور نباشد قطعا یکی از بهترین آنهاست. منوی غذاهای این رستوران انواع ماهی ها را با ادویه و سس های مختلف ارائه می دهد. »منوی ماهیگیر«رستوران آلبرتو کیارلا هفت نوع غذا دارد که از جمله آنها لینگوییتی با ماهی تن و اره ماهی ورقه شده هستند. غذای ویژه سرآشپز نیز«Spigola con le erbe» نام دارد که حاوی ماهی خاردار و انواع سبزی است و تعادلی زیبا بین هنر و طبیعت را ارائه می دهد. قیمت ارزان ترین غذای این رستوران ۵۰ یورو ذکر شده است.

سوشی کاجیدر شهر تورنتو

میتسو هیرو کاجی ژاپنی از ۱۳ سالگی تهیه سوشی را آغاز کرد و ۱۳ سال از عمرش را تحت نظارت های موشکافانه بهترین سرآشپزها به فراگیری فنون تهیه این غذا پرداخت. او در سال ۱۹۸۰ به کانادا رفت و طی سال ها هشت رستوران سوشی راه اندازی کرد که جدیدترین و گران ترین آنها رستوران »سوشی کاجی«در تورنتو است. اگر می خواهید در این رستوران شام بخورید ابتدا مطمئن شوید که پول کافی در جیب خود دارید. این رستوران سه منوی ۸۰ دلاری، ۱۰۰ دلاری و ۱۲۰ دلاری دارد. از جمله غذاهای محبوب رستوران کاجی مارماهی کباب شده ، دُم نهنگ سرخ شده با سس گوجه فرنگی تند ، ترشی خیار و سوپ توت فرنگی و هندوانه است.

کیوئو دو شوالدر سانفرانسیسکو

بهترین غذا در خانه استیک کیوئو دو شوال، استیک گوساله ذرتی است. گوشت این استیک، ۳۵ روز نمک سود شده و در آفتاب خشک می شود، سپس طی مراحل مخصوصی آماده طبخ می شود و به شکل استیکی لذیذ برای مشتریان سرو می شود. همه مشتری های این رستوران طعم استیک آن را فراموش ناشدنی ذکر می کنند.

ال آمپارودر مادرید

رستوران ال آمپارو یک رستوران شیک و زیباست که غذاهای مدیترانه ای سرو می کند. این رستوران در منطقه ای زیبا به نام »سالاما«که در حوالی مادرید واقع شده است و محیطی دلنشین و کلاسیک در سه طبقه دارد. این رستوران علاوه بر غذاهای اصیل، غذاهای مبتکرانه ای از جمله راویولی پنیر، عسل و رزماری، دلقک ماهی آبدار و اختاپوس کباب شده با آب دنبه نیز در منوی خود دارد.فضای این رستوران گنجایش ۶۵ مهمان به همراه هفت اتاق اختصاصی دارد.

نادره مشهور

سلام، من نادره مشهور هستم، دانش‌آموخته کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری از دانشگاه تبریز و مدیرعامل شرکت بینش فراگیر ارک سفر. به گردشگری، عکاسی و گرافیک علاقه مندم و در زمینه توسعه کسب و کارهای جدید نیز فعالیت دارم. فعالیت خود را در حوزه رسانه و گردشگری از سال 92 و از روزنامه ارک آغاز کردم. در ارک توریسم مقالاتی در حوزه جاذبه‌های گردشگری تاریخی تالیف میکنم. مدیر اجرایی پروژه یک دقیقه با تبریز هستم و ترجمه مقالات به زبان آلمانی و فرانسه را بر عهده دارم. به واسطه علاقه به برنامه نویسی و گرافیک بخشی از مسئولیت توسعه وب سایت ارک توریسم را نیز بر عهده گرفته ام. امیدوارم روزی ارک توریسم به مرجع اصلی اطلاعات گردشگری ایران و تبریز تبدیل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.