والک پلو؛ غذایی مخصوص فصل بهار

والک پلو غذایی بهاری استکه از نوعی گیاه کوهی ، که در فصل بهار می‌ روید ، تهیه می شود. این گیاه حاوی ویتامین‌های بسیاری است و برای بسیاری از بیماری‌ها همچون آرتروز و انواع آلرژی‌ها مفید است.

 

مواد اولیه:

برنج یک کیلوگرم

والک تازه یک و نیم تا دو کیلوگرم

مرغ متوسط یک عدد

نمک و فلفل و دارچین و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کنید. سبزی والک را به دقت تمیز کرده ، شسته و سپس به اندازه سه سانتی‌متر خرد کنید. (این گیاه را نباید مثل سبزی‌های دیگر خرد کرد ، باید کاملا در برنج معلوم باشد). برنج را داخل قابلمه ریخته و والک‌ها را نیز اضافه نمایید و بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد (البته مدت زمان آن بستگی به نوع برنج دارد). سپس برنج را آبکش کرده و دم بگذارید. هنگام دم کردن برنج ، دارچین را لابه‌لای برنج اضافه کرده، پس از پخت، مرغی را که قبلا پخته و سرخ کرده اید ، کنار برنج سرو کنید. برای تزیین غذا و طعم بهتر آن از زعفران هم استفاده کنید. این غذا را با گوشت ماهیچه نیز می توان سرو کرد.

دیدگاه خود را بنویسید


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.