طرز تهیه والک پلو

والک پلو؛ غذایی مخصوص فصل بهار

والک پلو غذایی بهاری استکه از نوعی گیاه کوهی ، که در فصل بهار می‌ روید ، تهیه می شود. این گیاه حاوی ویتامین‌های بسیاری است و برای بسیاری از بیماری‌ها همچون آرتروز و انواع آلرژی‌ها مفید است.

 

مواد اولیه:

برنج یک کیلوگرم

والک تازه یک و نیم تا دو کیلوگرم

مرغ متوسط یک عدد

نمک و فلفل و دارچین و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کنید. سبزی والک را به دقت تمیز کرده ، شسته و سپس به اندازه سه سانتی‌متر خرد کنید. (این گیاه را نباید مثل سبزی‌های دیگر خرد کرد ، باید کاملا در برنج معلوم باشد). برنج را داخل قابلمه ریخته و والک‌ها را نیز اضافه نمایید و بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد (البته مدت زمان آن بستگی به نوع برنج دارد). سپس برنج را آبکش کرده و دم بگذارید. هنگام دم کردن برنج ، دارچین را لابه‌لای برنج اضافه کرده، پس از پخت، مرغی را که قبلا پخته و سرخ کرده اید ، کنار برنج سرو کنید. برای تزیین غذا و طعم بهتر آن از زعفران هم استفاده کنید. این غذا را با گوشت ماهیچه نیز می توان سرو کرد.

نادره مشهور

سلام، من نادره مشهور هستم، دانش‌آموخته کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری از دانشگاه تبریز و مدیرعامل شرکت بینش فراگیر ارک سفر. به گردشگری، عکاسی و گرافیک علاقه مندم و در زمینه توسعه کسب و کارهای جدید نیز فعالیت دارم. فعالیت خود را در حوزه رسانه و گردشگری از سال 92 و از روزنامه ارک آغاز کردم. در ارک توریسم مقالاتی در حوزه جاذبه‌های گردشگری تاریخی تالیف میکنم. مدیر اجرایی پروژه یک دقیقه با تبریز هستم و ترجمه مقالات به زبان آلمانی و فرانسه را بر عهده دارم. به واسطه علاقه به برنامه نویسی و گرافیک بخشی از مسئولیت توسعه وب سایت ارک توریسم را نیز بر عهده گرفته ام. امیدوارم روزی ارک توریسم به مرجع اصلی اطلاعات گردشگری ایران و تبریز تبدیل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.