تاک پلو یکی از غذاهای محلی و خوشمزه شاهرود در استان سمنان است.
مواد لازم تاک پلو :
ادویه و روغن به مقدار لازم
برگ مو ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
پودر خردل ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
گرد لیمو عمانی ۱ قاشق سوپ خوری
مرغ بی استخوان ۵۰۰-۶۰۰ گرم
طرز تهیه تاک پلو :
مرغها را به تکههای کوچک تقسیم کنید. پیاز را خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بگذارید در یخچال برای حداقل ۱ ساعت بماند تا مزه دار شود. برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید. برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ موها را با پلو مخلوط کنید و بگذارید تا پلو دم بکشد. در این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغها سرخ شوند و بعد هم به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.