اعتبار ویزای فرودگاهی به ۳۰روز افزایش یافت

مسعود سلطانی‌فر، رئیس سازمان میراث فرهنگی از افزایش اعتبار زمانی روادید فرودگاهی ایران از ۱۵ روز به ۳۰ روز خبر داد و گفت: ویزای فرودگاهی در تمام فرودگاه‌های مرزی صادر می‌شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در حاشیه نشست تعامل و همکاری کشورهای عضو اکو در حوزه صنایع دستی که پیش از ظهر دوازده مرداد در مجموعه کاخ نیاوران برگزار شد، در جمع خبرنگاران اعلام کرد: از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم بحث توسعه فرهنگی گردشگری به‌عنوان مهم ترین سیاست دولت در دستور کار قرار گرفت و در دو سال گذشته شاهد افزایش ورود گردشگران خارجی بودیم. شرایط پس از توافق هسته ای منجر شد تا ورود گردشگران به کشور افزایش پیدا کند بنابراین با توجه به ظرفیت های ایران در آینده با شک ورود گردشگران بیشتری مواجه می شویم، پس باید خود را در برابر مدیریت شرایط به وجود آمده آماده کنیم.

سلطانی فر ادامه داد: توسعه شبکه حمل و نقل، تربیت نیروی انسانی یکی از این اقدامات است که مقدمات آن فراهم شده است. در این زمینه قدمهای اساسی برداشته شد و با مصوبه هیات دولت صدور ویزای فرودگاهی در مرحله اول از پانزده روز به سی روز افزایش یافت که این مدت قابل تمدید است. مصوبه مهم دیگر هیات دولت این بود که وزارت خارجه در مدت یک سال آینده به صدور ویزای الکترونیکی اقدام خواهد کرد. این صدور ویزا با همکاری وزارت کشور، اطلاعات و خارجه عملیاتی خواهد شد. همچنین محدودیت صدور ویزا تنها در چند فروشگاه خاص برداشته شد و تمام فرودگاه‌های مرزی می‌توانند ویزای فرودگاهی صادر کنند.

وی افزود: از یک سال و نیم پیش تلاش شد منابع بانک‌ها و تسهیلات مورد نیاز برای احداث هتل‌ها به پروژه‌هایی که بالای ۵۰ درصد پیشرفت کرده‌اند اختصاص یابد و هتل‌های نیمه کاره را به بهره برداری برسانیم به نحوی که تا ماه های آینده ۱۰ تا ۱۵ هتل ۴ و ۵ ستاره آماده و تکمیل خواهد شد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: گروه‌های سرمایه‌گذار خارجی در ماه های اخیر با ما مذاکره کرده بودند، حتی اروپایی‌ها نیز آماده سرمایه گذاری در ایران بودند اما اعلام می کردند که تنها مانع ما تحریم هاست. اما کشورهای عرب و مسلمان در این حوزه محدودیتی نداشتند و کار خود را در مشهد و شهرهای مذهبی کشور آغاز کردند.

وی تصیح کرد: در یک سال و نیم گذشته در حوزه میراث فرهنگی موفقیت‌های زیادی داشته‌ایم. در حالی که تنها دو سهمیه برای ثبت میراث جهانی داشتیم؛ توانستیم از فرصت‌ها استفاده کرده و سه ا

اسماء بهتاش

من اسماء بهتاش، رئیس هیئت مدیره شرکت بینش فراگیر ارک سفر هستم. دوره کارشناسی رو در رشته مدیریت جهانگردی و دوره کارشناسی ارشد رو در رشته اکوتوریسم دانشگاه تبریز گذروندم. از اوایل تحصیلم به مباحث گردشگری علاقمند شدم و تصمیم گرفتم علاوه بر تحصیل، در این زمینه فعالیت کنم. از این رو، تصمیم خودم رو با تولید محتوای گردشگری برای ضمیمه گردشگری سفرنامه ارک عملی کردم. همچنین به عنوان سردبیر نشریه کوله پشتی، فصلنامه تخصصی گردشگری انجمن علمی جغرافیا و گردشگری دانشگاه تبریز، در کنار هم‌تیمی‌های خوش ذوقم بودم. از سال ۱۳۹۳، کسب و کار ما با عنوان ارک توریسم، وب‌سایت تولید محتوای تخصصی گردشگری، راه اندازی شد. من به مباحث فرهنگی علاقه‌مندم و در مورد فرهنگ تبریز در ارک توریسم می‌نویسم. به زبان‌های فارسی، انگلیسی و ترکی استانبولی مسلطم. راهنمایی تور و اجرای رویدادهای گردشگری از دیگر فعالیت‌های مورد علاقه‌ام هست. از سال ۱۳۹۶ نیز در پروژه یک دقیقه با تبریز با هدف تولید محتوای ویدیویی برای شهر زیبای تبریز همکاری می‌کنم.