russia-cuisine-borscht-1

بُرش (Borscht) یکی از معروف ترین سوپ های زمستانی است که زندگی مردم روسیه را در سرمای زمستان قابل تحمل می کند. سوپ برش طعم بسیار لذیذی دارد و همین باعث شده است که در بین مردم کشورهایی از جمله اوکراین، بلاروس، لیتوانی و لهستان مشهور شود و جایگاه ویژه ای در بین غذاهای شرقی به خود اختصاص دهد.

سوپ برش همان سوپ چغندر است و در واقع روس ها به سوپ چغندر خود برش نمی گویند زیرا مبدا آن روس ها نیستند و اوکراینی ها ادعا می کنند که این سوپ متعلق به آن ها است. نام سوپ چغندر روسی svekoljnik است. در اوکراین سوپ چغندر به صورت های بسیار مختلفی تهیه می شود اما برخی از آن ها شبیه نوع روسی است که به آن ها برش می گویند.

خوردن سوپ برش به همراه نان جو می تواند یک وعده غذایی کامل محسوب شود. هرچه هوا سردتر باشد، این سوپ غلیظ تر و چرب تر پخته می شود. در کل این سوپ یکی از غذاهایی است که از طرف ایرانیان نیز مورد قبول می باشد.

لازم به ذکر است که این سوپ یک غذای مناسب برای کاهش وزن و لاغری به شمار می آید.

در این مطلب طرز تهیه سوپ برش را برای شما عزیزان ارائه می کنیم تا با پختن و نوش جان کردن این غذا با فرهنگ تغذیه روس ها نیز آشنا شوید. موادی که در این مطلب برای پخت سوپ گفته شده، مخصوص ۶ تا ۱۰ نفر است.

مواد لازم:

چغندر درشت                            ۳ عدد، رنده شده درشت

گوشت چرب گوساله                   ۵۰۰ گرم، قیمه ای درشت

کره                                         ۳ قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ                                  ۲ عدد، خرد شده به صورت نگینی

آب قلم گوساله                          ۹ پیمانه

سیر                                        ۳ حبه، خرد شده

کلم برگ متوسط                        یک عدد، رشته ای

گوجه فرنگی درشت                   ۳ عدد، نگینی بدون پوست

شلغم                                      یک عدد، خرد شده به صورت نگینی (اختیاری)

هویج متوسط                            ۳ عدد، نگینی (اختیاری)

نمک و فلفل                              به میزان لازم

ماست کیسه ای ترش                برای تزئین

طرز تهیه:

ابتدا کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه داغ کنید. سپس پیاز، شلغم و هویج را به مدت ۴ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. پس از آن که این سه مواد کمی رنگ گرفتند، سیر و گوشت را اضافه کنید و ۵ تا ۶ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

در مرحله بعد آب قلم را به مواد اضافه کرده و صبر کنید به جوش آید، زمانی که به جوش آمد شعله را کم کنید و به مدت یک ساعت منتظر باشید تا بپزد.

کلم خرد شده را که از قبل به مدت نیم ساعت در آب سرد خیس کرده اید (تا نفخ آن گرفته شود)، به سوپ اضافه کنید و بگذارید یک ساعت دیگر بپزد.

سپس گوجه فرنگی و چغندر را به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید. در مرحله آخر نیز زمانی که سوپ غلیظ شد و گوشت آن نیز پخت، در ظرف مورد نظر خود بکشید و با ماست ترش تزئین کنید.

دسته بندی ها : آسیا, جهانگردی, سوریه, غرب آسیا
مطالب مشابه

دیدگاه خود را بنویسید