شورجه

شورجه یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ارومیه است که گزینه مناسبی برای مهمانی می باشد. شورجه ارومیه هم می تواند به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی سرو شود. در این مطلب طرز تهیه شورجه را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم:

ماست سفت                                  ۱کیلو

تخم مرغ                                        ۱ عدد

زعفران خشک                                 مقداری

پیاز داغ                                         ۱ پیمانه

گوشت قیمه پخته                           ۵۰۰ گرم

آب گوشت                                    ۱ استکان

نمک و فلفل                                  به میزان لازم

نشاسته ذرت                                ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در ظرفی ماست را با تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید .پیاز داغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده و آب گوشت را به آن اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخورد و آب آن کشیده بشود و آب کمی داشته باشد. سپس مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده (در چند مرحله) و مرتب هم زنید تا به روغن بیافتد. بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید. مجددا یک حرارات کوتاه توام با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید. غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید. شورجه ارومیه را می توان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.

مطالب مشابه

دیدگاه خود را بنویسید