Shefteh

شفته یکی از غذاهای محلی و لذیذ اراک است که به خاطر رنگ زیبای آن طرفداران زیادی دارد.

در این مطلب طرز تهیه شفته اراکی را برای شما عزیزان ارائه می دهیم.

مواد اولیه:

گوشت چرخ‌کرده                             ۵۰۰ گرم

آرد نخودچی                                   به اندازه‌ای که گوشت چسبندگی پیدا کند

پیاز رنده‌شده متوسط                       یک عدد

جعفری ریزشده                              سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                                   به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی                              دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه این غذا ابتدا رب گوجه‌فرنگی را به همراه یک قاشق روغن تفت می‌دهیم و به آن آب اضافه می‌کنیم تا به جوش آید. در این فاصله پیاز رنده‌شده، گوشت، آرد نخودچی، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم. از مواد گلوله‌هایی به اندازه گردو درست می‌کنیم و در سس گوجه‌فرنگی در حال جوش می‌ریزیم تا بپزد.

مطالب مشابه

دیدگاه خود را بنویسید