IMG_33152

تاک پلو یکی از غذاهای محلی و خوشمزه شاهرود در استان سمنان است.

مواد لازم تاک پلو :

ادویه و روغن                                                  به مقدار لازم

برگ مو                                                         ۳۰۰ گرم

برنج                                                             ۳ پیمانه

پودر خردل                                                     ۱ قاشق چای خوری

پیاز                                                              ۱ عدد

سس سویا                                                   ۱ قاشق غذاخوری

گرد لیمو عمانی                                             ۱ قاشق سوپ خوری

مرغ بی استخوان                                           ۵۰۰-۶۰۰ گرم

طرز تهیه تاک پلو :

مرغ‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. پیاز را خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بگذارید در یخچال برای حداقل ۱ ساعت بماند تا مزه دار شود. برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید. برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ موها را با پلو مخلوط کنید و بگذارید تا پلو دم بکشد. در این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغ‌ها سرخ شوند و بعد هم به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.

مطالب مشابه

دیدگاه خود را بنویسید