آش سه نگه سیر، غذای محلی کردستان

آش سه نگه سیر یکی از غذاهای  محلی کردستان است که در این مطلب طرز تهیه آن را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم برای  ۴ الی ۵ نفر:

گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان                                 ۳۰۰ الی ۴۰۰  گرم

 برنج                                                                      نصف پیمانه

 عدس                                                                     ۱ پیمانه

 کشک پاستوریزه                                                       ۵ قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر ۳ لیوان)

 زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز                                       به میزان لازم

 سینه مرغ                                                              برای کوفته ریزه

 پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن                 به مقدار لازم

 نعناع داغ                                                               برای تزئین

طرز تهیه آش سه نگه سیر :

گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه بپزید و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه کرده و کشک سائیده شده را درون آن می ریزید و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین بکنید.

کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده می کنند، به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن،  رنگ و میزان نمک را تعیین کنید.

در چنین آش هایی که کشک مصرف می شود بهتر است که نمک ریخته نشود، چون به قدر کافی کشک های پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .

در آش سه نگه سیر می توانید بعد از پختن گوشت، استخوان ها را جدا کرده و گوشت را تکه تکه شده را در آش بریزید.

اسماء بهتاش

من اسماء بهتاش، رئیس هیئت مدیره شرکت بینش فراگیر ارک سفر هستم. دوره کارشناسی رو در رشته مدیریت جهانگردی و دوره کارشناسی ارشد رو در رشته اکوتوریسم دانشگاه تبریز گذروندم. از اوایل تحصیلم به مباحث گردشگری علاقمند شدم و تصمیم گرفتم علاوه بر تحصیل، در این زمینه فعالیت کنم. از این رو، تصمیم خودم رو با تولید محتوای گردشگری برای ضمیمه گردشگری سفرنامه ارک عملی کردم. همچنین به عنوان سردبیر نشریه کوله پشتی، فصلنامه تخصصی گردشگری انجمن علمی جغرافیا و گردشگری دانشگاه تبریز، در کنار هم‌تیمی‌های خوش ذوقم بودم. از سال ۱۳۹۳، کسب و کار ما با عنوان ارک توریسم، وب‌سایت تولید محتوای تخصصی گردشگری، راه اندازی شد. من به مباحث فرهنگی علاقه‌مندم و در مورد فرهنگ تبریز در ارک توریسم می‌نویسم. به زبان‌های فارسی، انگلیسی و ترکی استانبولی مسلطم. راهنمایی تور و اجرای رویدادهای گردشگری از دیگر فعالیت‌های مورد علاقه‌ام هست. از سال ۱۳۹۶ نیز در پروژه یک دقیقه با تبریز با هدف تولید محتوای ویدیویی برای شهر زیبای تبریز همکاری می‌کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.