1435053778_32up59fevyxs6ncsr4g_thl

آش سه نگه سیر یکی از غذاهای  محلی کردستان است که در این مطلب طرز تهیه آن را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم برای  ۴ الی ۵ نفر:

گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان                                 ۳۰۰ الی ۴۰۰  گرم

 برنج                                                                      نصف پیمانه

 عدس                                                                     ۱ پیمانه

 کشک پاستوریزه                                                       ۵ قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر ۳ لیوان)

 زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز                                       به میزان لازم

 سینه مرغ                                                              برای کوفته ریزه

 پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن                 به مقدار لازم

 نعناع داغ                                                               برای تزئین

طرز تهیه آش سه نگه سیر :

گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه بپزید و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه کرده و کشک سائیده شده را درون آن می ریزید و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین بکنید.

کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده می کنند، به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن،  رنگ و میزان نمک را تعیین کنید.

در چنین آش هایی که کشک مصرف می شود بهتر است که نمک ریخته نشود، چون به قدر کافی کشک های پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .

در آش سه نگه سیر می توانید بعد از پختن گوشت، استخوان ها را جدا کرده و گوشت را تکه تکه شده را در آش بریزید.

مطالب مشابه

دیدگاه خود را بنویسید