ماقوت، دسر محلی یزد

ماقوت یک دسر محلی یزد است که خیلی ساده بوده و در عین حال خوشمزه می باشد. مزه این دسر مشابه فالوده یزدی است که با فالوده شیرازی کاملا متفاونت است.

مواد لازم:

نشاسته گل ۲ قاشق غذا خوری، شکر یک سوم لیوان، آب ۲ لیوان، گلاب یک چهارم لیوان، زعفران به مقدار لازم، خلال بادام ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا آب را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد حل می کنیم. سپس نشاسته را کم کم به آب جوش اضافه کرده و هم می زنیم. اجازه می دهیم نشاسته به جوش آید و ۱ دقیقه بجوشد. زعفران را در ۲ قاشق آب حل کرده و همراه شکر به مواد اضافه می کنیم. به هم زدن ادامه می دهیم تا شکر حل شود. در آخر گلاب را ریخته و از روی حرارت بر می داریم. سپس خلال بادام را افزوده و بعد ۲ دقیقه در ظرف های سرو ریخته و در جای خنک قرار می دهیم تا سرد شود.

* ماقوت بهتراست بیرون از یخچال سرد شود.

* ماقوت خوب مثل ژله شفاف است و قوامش هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نیست.

* می توانیم همه مواد را یک جا در ظرف ریخته و بپزیم که در این صورت دسر شفاف نخواهد شد.

الناز اشراقی

اسماء بهتاش

من اسماء بهتاش، رئیس هیئت مدیره شرکت بینش فراگیر ارک سفر هستم. دوره کارشناسی رو در رشته مدیریت جهانگردی و دوره کارشناسی ارشد رو در رشته اکوتوریسم دانشگاه تبریز گذروندم. از اوایل تحصیلم به مباحث گردشگری علاقمند شدم و تصمیم گرفتم علاوه بر تحصیل، در این زمینه فعالیت کنم. از این رو، تصمیم خودم رو با تولید محتوای گردشگری برای ضمیمه گردشگری سفرنامه ارک عملی کردم. همچنین به عنوان سردبیر نشریه کوله پشتی، فصلنامه تخصصی گردشگری انجمن علمی جغرافیا و گردشگری دانشگاه تبریز، در کنار هم‌تیمی‌های خوش ذوقم بودم. از سال ۱۳۹۳، کسب و کار ما با عنوان ارک توریسم، وب‌سایت تولید محتوای تخصصی گردشگری، راه اندازی شد. من به مباحث فرهنگی علاقه‌مندم و در مورد فرهنگ تبریز در ارک توریسم می‌نویسم. به زبان‌های فارسی، انگلیسی و ترکی استانبولی مسلطم. راهنمایی تور و اجرای رویدادهای گردشگری از دیگر فعالیت‌های مورد علاقه‌ام هست. از سال ۱۳۹۶ نیز در پروژه یک دقیقه با تبریز با هدف تولید محتوای ویدیویی برای شهر زیبای تبریز همکاری می‌کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.