جشنواره غذاهای بومی کردستان در سنندج برگزار می شود

برای شناسایی و معرفی حفظ و صیانت غذاهای بومی و اصیل منطقه بومی کردستان به عنوان بخشی از میراث فرهنگی، معنوی و معرفی غذاهای اصیل منطقه کردستان به گردشگران نخستین جشنواره غذاهای بومی سفره کردستان در هتل شادی سنندج برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت شرکت در جشنواره غذاهای بومی کردستان می‌توانند با مراجعه به دبیرخانه جشنواره به آدرس سنندج خیابان پاسداران، جنب پارک شانو، اداره کل میراث فرهنگی کردستان و معاونت گردشگری این اداره کل برای شرکت در این جشنواره ثبت نام کنند.

زمان ثبت نام برای شرکت در جشنواره غذاهای بومی کردستان را ۲۰ تیر تا ۲۵ تیر و زمان برگزاری جشنواره را ۱۲ مرداد است.

شرکت در این جشنواره برای عموم آزاد است و غذاهای معرفی شده در جشنواره صرفا باید غذاهای بومی و اصیل منطقه کردستان باشد و در پایان به ۵ نفر از برندگان این جشنواره جوائزی به رسم یاد بود اهداء خواهد شد.

اسماء بهتاش

من اسماء بهتاش، رئیس هیئت مدیره شرکت بینش فراگیر ارک سفر هستم. دوره کارشناسی رو در رشته مدیریت جهانگردی و دوره کارشناسی ارشد رو در رشته اکوتوریسم دانشگاه تبریز گذروندم. از اوایل تحصیلم به مباحث گردشگری علاقمند شدم و تصمیم گرفتم علاوه بر تحصیل، در این زمینه فعالیت کنم. از این رو، تصمیم خودم رو با تولید محتوای گردشگری برای ضمیمه گردشگری سفرنامه ارک عملی کردم. همچنین به عنوان سردبیر نشریه کوله پشتی، فصلنامه تخصصی گردشگری انجمن علمی جغرافیا و گردشگری دانشگاه تبریز، در کنار هم‌تیمی‌های خوش ذوقم بودم. از سال ۱۳۹۳، کسب و کار ما با عنوان ارک توریسم، وب‌سایت تولید محتوای تخصصی گردشگری، راه اندازی شد. من به مباحث فرهنگی علاقه‌مندم و در مورد فرهنگ تبریز در ارک توریسم می‌نویسم. به زبان‌های فارسی، انگلیسی و ترکی استانبولی مسلطم. راهنمایی تور و اجرای رویدادهای گردشگری از دیگر فعالیت‌های مورد علاقه‌ام هست. از سال ۱۳۹۶ نیز در پروژه یک دقیقه با تبریز با هدف تولید محتوای ویدیویی برای شهر زیبای تبریز همکاری می‌کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.