کلیسای سپورغان که به دوره قاجار تعلق دارد یکی دیگر از کلیساهای استان آذربایجان غربی است. این کلیسای قدیمی در ۲۰ کیلومتری شهرستان ارومیه، غرب جاده سلماس و در روستای سپورغان واقع شده است.
قدمت بنای کلیسای سپورغان مربوط به قرن ۱۸ میلادی است و در هنگام ساخت به عنوان یک مکان مذهبی، مطرح بوده است و از آن به عنوان محل عبادت مسیحیان منطقه استفاده می شده است که در حال حاضر بصورت متروک در آمده است.
بنای کلیسای سپورغان آجری و تقریبا مستطیل شکل است. ورودی کلیسای سپورغان از قسمت زیر اتاقک ناقوس بوده و در ورودی آن چوبی است و کتیبهای نیز بر سردر آن مشاهده می شود. در سالن اصلی چهارستون آجری به ابعاد cm120 * cm120 و پایه ستون بتنی دیده میشود و دور ستون سفیدکاری شده است. اتاق محراب در قسمت شرق و ورودی در قسمت غرب بناست. سقف بنا چوبی است و در قسمت زیر آن سقف کاذب نصب شده است، پشت بام بنا حالت شیروانی دارد. اتاق ناقوس سه طبقه است و در هر طبقه پنجره ای قوسی شکل قرار دارد. داخل بنا تزئین خاصی ندارد. در نمای بیرونی با تغییر دو نوع چیدن آجرها و ایجاد فرورفتگی و برجستگی در دیواره، مخصوصاً در قسمت پشت اتاق محراب و طبقات اتاق ناقوس، نمای خارجی بنا تزئین شده است.
کلیسای سپورغان در تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۸۱ با شماره ثبت ۷۳۸۷ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.