کشتار دسته جمعی نهنگ‌ها یکی از رسومات رایج در جزایر فارو

جزایر فارو مجموعه ای از ۱۸ جزیره هستند که در شمال اروپا و بین دریای نروژ و اقیانوس اطلس شمالی واقع شده اند (تقریبا در وسط نروژ و ایسلند). مساحت کل این جزایر ۱,۴۰۰ کیلومتر مربع بوده و طبق آمار سال ۲۰۱۰ حدودا ۵۰,۰۰۰ نفر در این جزایر زندگی میکنند.

چیزی که جزایر فارو را بسیار معروف کرده است, انتشار تصاویر کشتار دسته جمعی نهنگها که یکی از رسومات رایج در این جزایر است میباشد.

anmadv126

این کار نه تنها به عنوان یکی از رسومات قدیمی مردم, بلکه برای تهیه غذا نیز برای ساکنین این جزایر اهمیت دارد. شواهد نشان میدهد اولین بار این کار در سال ۱۵۸۴ میلادی صورت گرفت.

مسئولین جزایر فارو اقدام به ساماندهی شکار نهنگها کرده اند اما هنوز این ساماندهی طبق کمیسیون بین المللی شکار نهنگ نمیباشد و به همین دلیل اعتراضات زیادی را به خود جلب کرده است.

denmarks-faroe-islands-observes-grindadrap-tradition-mass-whale-killing-environment-day

Sam Gleðisheygg, 10, experiments with cutting whale blubber during a whale hunt, or grindadráp, in the village of Syðrugøtu in the Faroe Islands. Though children do not participate in the hunt, they often practice cutting out pieces of leftover whale. Later, their families will teach them how to actually kill the whale by quickly severing the spinal cord, then how to efficiently cut it up for meat.

طبق قوانین کنونی جزایر فارو , ساکنین مجازند هر ساله مجموعا صدها نهنگ را شکار کنند.

نحوه شکار بدین صورت است که ابتدا توسط قایقهایی, گروه نهنگها محاصره شده و آنها را به سمت قسمت کم عمق آب هدایت میکنند. زمانی که نهنگها در قسمت کم عمق آب قرار گرفتند, با انداختن قلابهایی در سوراخ تنفسیشان, آنها را به ساحل میکشانند. در این شرایط که نهنگها دیگر امکان جابجایی را ندارند و در ساحل گیر افتاده اند, اقدام به بریدن سر آنها مینمایند تا از گوشت آنها استفاده کنند.

whaleButchery

Whaling_in_the_Faroe_Islands

گفتنی است در مراسم شکار, همه افراد میتوانند شرکت کنند و به عنوان یک فعالیت دسته جمعی به آن نگاه میشود. هر چند شاید این کار برای خیلی از ما غیر عادی و غیر انسانی به نظر بیاید اما باید دقت کرد مردم ساکن این جزیره صدها سال است که بدین صورت امرار معاش میکنند.

 

منبع:civiltect

 

نگین متین

من نگین متین اقدم عضو هیئت مدیره شرکت بینش فراگیر ارک سفر و دارای مدرک کارشناسی ارشد اکوتوریسم و کارشناسی مدیریت جهانگردی از دانشگاه تبریز هستم. عاشق سفر و طبیعت هستم به همین دلیل علاقه داشتم رشته‌ام و کارم هم مرتبط با سفر باشه و عمده فعالیت‌هام در زمینه گردشگری هست. اولین فعالیت گردشگری‌ام رو در سال 92 با تولید محتوای گردشگری در ضمیمه گردشگری سفرنامه ارک شروع کردم و بعدها فعالیت‌ام رو در وب سایت تخصصی گردشگری ارک توریسم، نشریه گردشگری کوله پشتی، اجرای رویدادهای گردشگری و پروژه‌ی یک دقیقه با تبریز ادامه دادم و راهنمای رسمی سازمان میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی هستم. کسب و کار ما با عنوان ارک توریسم از سال 93 راه اندازی شد و من به تولید محتوای گردشگری به زبان‌های فارسی، ترکی استانبولی و انگلیسی در این وب سایت 5زبانه می‌پردازم.

2 Comments

  1. سلام
    واقعا کار غیر انسانی و وحشتناکیست. کسانیکه سال هاست با کشتن نهنگ ها حتی کودکان خود را عادت داده اند این آبزیان زیبا و مظلوم را اینچنین قتل و عام کنند و حتی از گوشت آنها استفاده کنند ، بسیار خونخوار هستند و چه بسا روزی قدرتمند شوند و حتی بجایی برسند که براحتی انسان های دیگر را برای رسیدن به خواسته های خود قتل و عام کنند. چون گوشت و خون حرام خوردن انسان را به حیوان درنده ای تبدیل می کند که چشم و گوش بسته خواهد شد.
    امیدوارم که بلایی آسمانی گریبان گیر این قوم خطاکار شود، و در خون خود بقلتند تا عبرت دیگران شود که با موجوداتی که باعث بقا و زیبایی برای همه هستند چگونه رفتار نمایند.

    1. چه ربطی داره تو ایران هم همین کار رو با گاو ها و گوسفندها میکنند. اونم خیلی زیاد یا تو مراسم حج میلیون ها گوسفند رو سر میبرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.