در شرایطی که در سالهای اخیر جذب گردشگر با غذا, به یکی از راهکارهای کشورهای مختلف جهان برای جذب گردشگر تبدیل شده، از مدتها قبل کباب عقرب نیز به جاذبه جدید گردشگری چین تبدیل شده است.
شکار عقرب که براساس طب سنتی چین خواص دارویی بسیاری دارند، از قرنها قبل در این کشور متداول بوده است و از ماهها قبل در مناطق سنتی شهرهای پکن و شانگهای و همچنین مناطق دورافتاده رواج داشته و عقرب به صورت کباب شده و یا بصورت خوراک با استفاده از نمک، گیاهان طبی و برنج طبخ شده و در اختیار گردشگران چین که بیشتر آنها اروپایی و آمریکایی هستند، قرار می گیرد.
کباب عقرب در شرایطی در ماههای اخیر گردشگران زیادی را جذب پکن، شانگهای و مناطق دورافتاده چین کرده است که در سالهای اخیر این کشور به یکی از مقاصد برتر گردشگری جهان تبدیل شده است و تنها در سال ۲۰۱۳ نزدیک به ۴۴۰ میلیارد دلار از محل صنعت گردشگری درآمد داشت که بیشترین میزان رشد در کسب درآمد از محل صنعت گردشگری در بین کشورهای آسیایی میزبان گردشگران به شمار می آید.