سازمان هواپیمایی،‌ تمایلی به اطلاع‌رسانی پرواز تهران ـ صنعا ندارد؟

در حالی نخستین هواپیمای ایرانی از تهران به صنعا پایتخت یمن پرواز کرد که گفته می‌شود مسئولان ایرانی نیز در فرودگاه برای برقراری این رابطه هوایی دو طرفه حضور داشتند. اگرچه خبرگزاری‌های کشورهای مختلف زودتر از سازمان هواپیمایی کشور در این خصوص اطلاع‌رسانی کردند اما هنوز سازمان هواپیمایی خبر مهم برقراری پرواز ایران و یمن را در پورتال خبری خود منتشر نکرده است.

در حالی نخستین هواپیمای ایرانی از تهران به صنعا پایتخت یمن پرواز کرد که گفته می‌شود مسئولان ایرانی نیز در فرودگاه برای برقراری این رابطه هوایی دو طرفه حضور داشتند اگرچه خبرگزاری‌های کشورهای مختلف زودتر از سازمان هواپیمایی کشور در این خصوص اطلاع‌رسانی کردند اما هنوز سازمان هواپیمایی خبر مهم برقراری پرواز ایران و یمن را در پورتال خبری خود منتشر نکرده است.

۱۰ اسفندماه، پرواز تهران ـ صنعا راه اندازی شد اما هیچ خبری بر روی پورتال خبری سازمان هواپیمایی کشور قرار نگرفت این در حالی است که تا به امروز چنین پروازی وجود نداشته و این پرواز می‌تواند سرآغاز توسعه گردشگری دو کشور قرار بگیرد.

چندی پیش خبرگزاری فرانسه اعلام کرد فرود نخستین هواپیمای ایرانی در صنعا انجام شد.گفته می‌شود قرار است حداکثر ۱۴ “پرواز مستقیم مسافری” در هفته میان دو کشور انجام گیرد، تمامی خطوط پروازی یمن و ایران می‌توانند در این مسیر تردد داشته باشند و محدودیتی در این مورد وجود ندارد.این درحالی است که خبرگزاری رسمی یمن “صبا” اعلام کرده که طبق توافق‌نامه‌صورت گرفته، خطوط هواپیمایی “ماهان ایر” و “الیمنیه” هر هفته ۱۴ پرواز میان ایران و یمن را انجام می‌دهند.

نخستین هواپیمایی که روز یکشنبه از تهران به صنعا پرواز کرده حامل محموله کمک‌های داروی و انسان‌دوستانه از سوی ایران برای یمن بوده است. یک مقام هواپیمایی در یمن نیز به خبرگزاری فرانسه گفت که هواپیمای خطوط هوایی ماهان با گروهی از هلال احمر و کمک‌های پزشکی از ایران وارد صنعا شده است.گفته می شود هیأتی از هفته گذشته به تهران سفر و با مقامات ایرانی رایزنی کرد و در پی آن توافق شد پروازهای مستقیم بین تهران و صنعا شکل گیرد.

طبق یادداشت تفاهمی که توسط معاون رئیس هواپیمایی کشوری یمن و معاون رئیس هواپیمایی کشوری ایران امضا شده، قرار شده جمهوری اسلامی علاوه بر همکاری مشترک با یمن در زمینه حمل و نقل هوایی، به این کشور در عرصه‌های آموزش کادر هواپیمایی یمن، ساخت، آماده‌سازی و راه‌‌اندازی فرودگاه‌ها کمک کند.

هنوز گزارشی دراین‌باره روی خروجی پرتال سازمان هواپیمایی کشور گذاشته نشده‌است.

سانلی اشراقی

من سانلی اشراقی، عضو هیئت مدیره شرکت بینش فراگیر ارک سفر هستم. دوره کارشناسی رو در رشته مدیریت جهانگردی و دوره کارشناسی ارشد رو در رشته برنامه ریزی گردشگری دانشگاه تبریز به پایان رسانده ام. از سال 1384 با گذراندن دوره های خبرنگاری به این حرفه علاقه مند شدم و از سال 1386 به طور رسمی وارد این حرفه شدم و با نشریات مختلفی از جمله روزنامه ارک همکاری مستمر داشته ام. پس از آشنایی با پدیده گردشگری علاقمند به تحصیل در این رشته شده و پس از پایان کارشناسی فیزیک هسته ای، به تحصیل در رشته گردشگری پرداختم از اوایل تحصیلم به برقراری ارتباط بین مطبوعات و گردشگری علاقمند بودم و این علاقه من را به سوی فعالیت در این زمینه سوق داد. از این رو، تصمیم خودم رو با تولید محتوا و طراحی و چاپ ضمیمه گردشگری سفرنامه ارک به عنوان سردبیر و مدیر مسئول با همراهی تیم ارک توریسم اجرایی کردم . همچنین به عنوان عضو هیئت تحریره نشریه کوله پشتی، فصلنامه تخصصی گردشگری انجمن علمی جغرافیا و گردشگری دانشگاه تبریز، فعالیت کردم. سال ۱۳۹۳، تیم ارک توریسم در راستای تولید محتوای الکترونیک ، وب‌سایت تولید محتوای تخصصی گردشگری، راه اندازی کرد. زمینه تخصصی من در این گروه مباحث تاریخی میباشد در مورد تاریخ پر رمز و راز تبریز در ارک توریسم می‌نویسم. به زبان‌های فارسی، انگلیسی و ترکی آذربایجانی تسلط دارم. اجرای رویدادهای گردشگری از دیگر زمینه های فعالیت ما در تیم متخصص و جوانمان هست. همچنین از سال ۱۳۹۶ پروژه یک دقیقه با تبریز را با هدف تولید محتوای ویدیویی برای شهر زیبای تبریز دنبال می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.