خورش زرشک

 خورش زرشک

اگر طرفدار خورش های ترش و ملس هستید وقتی به استان کردستان سفر می کنید این خورش را از غذاخوری های محلی بخواهید ، مطمئن باشید پشیمان نمی شوید. اگر هم به این غذاخوری ها دسترسی ندارید ما طرز تهیه ی این خورش خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد ، با ما باشید.

مواد اولیه:

گوشت گوسفندی ۷۵۰ گرم

زرشک ۲۵۰ گرم

لپه نصف پیمانه

پیازداغ چهار قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به ابعاد ۳×۳ سانتی‌متر خرد کرده و به همراه پیاز ، نمک و فلفل در روغن تفت می‌دهیم. لپه را شسته و به گوشت اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم زرشک شسته شده را هم به گوشت می‌افزاییم. چهار لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم می‌کنیم تا خورش بپزد و به روغن بیفتد،سپس آن را همراه پلو سرو می‌کنیم. نوش جان!

نادره مشهور

سلام، من نادره مشهور هستم، دانش‌آموخته کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری از دانشگاه تبریز و مدیرعامل شرکت بینش فراگیر ارک سفر. به گردشگری، عکاسی و گرافیک علاقه مندم و در زمینه توسعه کسب و کارهای جدید نیز فعالیت دارم. فعالیت خود را در حوزه رسانه و گردشگری از سال 92 و از روزنامه ارک آغاز کردم. در ارک توریسم مقالاتی در حوزه جاذبه‌های گردشگری تاریخی تالیف میکنم. مدیر اجرایی پروژه یک دقیقه با تبریز هستم و ترجمه مقالات به زبان آلمانی و فرانسه را بر عهده دارم. به واسطه علاقه به برنامه نویسی و گرافیک بخشی از مسئولیت توسعه وب سایت ارک توریسم را نیز بر عهده گرفته ام. امیدوارم روزی ارک توریسم به مرجع اصلی اطلاعات گردشگری ایران و تبریز تبدیل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.