5005_635134572184241770_l

 خورش زرشک

اگر طرفدار خورش های ترش و ملس هستید وقتی به استان کردستان سفر می کنید این خورش را از غذاخوری های محلی بخواهید ، مطمئن باشید پشیمان نمی شوید. اگر هم به این غذاخوری ها دسترسی ندارید ما طرز تهیه ی این خورش خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد ، با ما باشید.

مواد اولیه:

گوشت گوسفندی ۷۵۰ گرم

زرشک ۲۵۰ گرم

لپه نصف پیمانه

پیازداغ چهار قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به ابعاد ۳×۳ سانتی‌متر خرد کرده و به همراه پیاز ، نمک و فلفل در روغن تفت می‌دهیم. لپه را شسته و به گوشت اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم زرشک شسته شده را هم به گوشت می‌افزاییم. چهار لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم می‌کنیم تا خورش بپزد و به روغن بیفتد،سپس آن را همراه پلو سرو می‌کنیم. نوش جان!

مطالب مشابه

    دیدگاه خود را بنویسید