IMG_3430

پیشنهاد سفر این شماره از سفرنامه ارک یکی از شهرهای مازندران بود. یکی از مواردی که همواره مورد توجه مسافران قرار میگیرد ، غذاهای محلی مقاصد گردشگری است ، در این شماره شما را با یکی از غذاهای محلی مازندران آشنا می کنیم. ”آغوز مسما“ از غذاهای سنتی مازندران بوده که دارای پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا به دلیل داشتن گوشت اردک ، مواد معدنی و ویتامین ها به دلیل داشتن گردو و رب انار می باشد.

مواد لازم برای تهیه خورشت ”آغوز مسما“ :

  • گوشت اردک ۶۰۰ گرم
  • گردو ۲۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده ۷۵ گرم
  • رب انار ۵۰ گرم
  • آب ۲ لیتر
  • شکر ۷۵ گرم
  • دانه ی ساییده شده انار ۱۰۰ گرم
  • نمک ، زرچوبه ، فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت اردک را سرخ کنید و پیاز را تفت دهید به مخلوط پیاز و گوشت اردک آب را اضافه کنید. بعد از جوش آمدن آب خورشت، دانه های ساییده شده ی انار خشک  و گردو را به مواد اضافه کنید. رب انار ترش ، شکر ، نمک و زردچوبه را خوب هم زده به خورشت اضافه کنید. آغوز مسما بعد از مدت ۲ ساعت پخت با حرارت بسیار ملایم ، آماده است. این غذا با برنج یا نان با ترشی های محلی سرو می شود. نوش جان!

مطالب مشابه

دیدگاه خود را بنویسید