خوراک محلی مازندران “آغوز مسما”

پیشنهاد سفر این شماره از سفرنامه ارک یکی از شهرهای مازندران بود. یکی از مواردی که همواره مورد توجه مسافران قرار میگیرد ، غذاهای محلی مقاصد گردشگری است ، در این شماره شما را با یکی از غذاهای محلی مازندران آشنا می کنیم. ”آغوز مسما“ از غذاهای سنتی مازندران بوده که دارای پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا به دلیل داشتن گوشت اردک ، مواد معدنی و ویتامین ها به دلیل داشتن گردو و رب انار می باشد.

مواد لازم برای تهیه خورشت ”آغوز مسما“ :

  • گوشت اردک ۶۰۰ گرم
  • گردو ۲۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده ۷۵ گرم
  • رب انار ۵۰ گرم
  • آب ۲ لیتر
  • شکر ۷۵ گرم
  • دانه ی ساییده شده انار ۱۰۰ گرم
  • نمک ، زرچوبه ، فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت اردک را سرخ کنید و پیاز را تفت دهید به مخلوط پیاز و گوشت اردک آب را اضافه کنید. بعد از جوش آمدن آب خورشت، دانه های ساییده شده ی انار خشک  و گردو را به مواد اضافه کنید. رب انار ترش ، شکر ، نمک و زردچوبه را خوب هم زده به خورشت اضافه کنید. آغوز مسما بعد از مدت ۲ ساعت پخت با حرارت بسیار ملایم ، آماده است. این غذا با برنج یا نان با ترشی های محلی سرو می شود. نوش جان!

نادره مشهور

سلام، من نادره مشهور هستم، دانش‌آموخته کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری از دانشگاه تبریز و مدیرعامل شرکت بینش فراگیر ارک سفر. به گردشگری، عکاسی و گرافیک علاقه مندم و در زمینه توسعه کسب و کارهای جدید نیز فعالیت دارم. فعالیت خود را در حوزه رسانه و گردشگری از سال 92 و از روزنامه ارک آغاز کردم. در ارک توریسم مقالاتی در حوزه جاذبه‌های گردشگری تاریخی تالیف میکنم. مدیر اجرایی پروژه یک دقیقه با تبریز هستم و ترجمه مقالات به زبان آلمانی و فرانسه را بر عهده دارم. به واسطه علاقه به برنامه نویسی و گرافیک بخشی از مسئولیت توسعه وب سایت ارک توریسم را نیز بر عهده گرفته ام. امیدوارم روزی ارک توریسم به مرجع اصلی اطلاعات گردشگری ایران و تبریز تبدیل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.