شفته یکی از غذاهای محلی و لذیذ اراک است که به خاطر رنگ زیبای آن طرفداران زیادی دارد.
در این مطلب طرز تهیه شفته اراکی را برای شما عزیزان ارائه می دهیم.
مواد اولیه:
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
آرد نخودچی به اندازهای که گوشت چسبندگی پیدا کند
پیاز رندهشده متوسط یک عدد
جعفری ریزشده سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای تهیه این غذا ابتدا رب گوجهفرنگی را به همراه یک قاشق روغن تفت میدهیم و به آن آب اضافه میکنیم تا به جوش آید. در این فاصله پیاز رندهشده، گوشت، آرد نخودچی، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم. از مواد گلولههایی به اندازه گردو درست میکنیم و در سس گوجهفرنگی در حال جوش میریزیم تا بپزد.