برای شناسایی و معرفی حفظ و صیانت غذاهای بومی و اصیل منطقه بومی کردستان به عنوان بخشی از میراث فرهنگی، معنوی و معرفی غذاهای اصیل منطقه کردستان به گردشگران نخستین جشنواره غذاهای بومی سفره کردستان در هتل شادی سنندج برگزار خواهد شد.
علاقهمندان جهت شرکت در جشنواره غذاهای بومی کردستان میتوانند با مراجعه به دبیرخانه جشنواره به آدرس سنندج خیابان پاسداران، جنب پارک شانو، اداره کل میراث فرهنگی کردستان و معاونت گردشگری این اداره کل برای شرکت در این جشنواره ثبت نام کنند.
زمان ثبت نام برای شرکت در جشنواره غذاهای بومی کردستان را ۲۰ تیر تا ۲۵ تیر و زمان برگزاری جشنواره را ۱۲ مرداد است.
شرکت در این جشنواره برای عموم آزاد است و غذاهای معرفی شده در جشنواره صرفا باید غذاهای بومی و اصیل منطقه کردستان باشد و در پایان به ۵ نفر از برندگان این جشنواره جوائزی به رسم یاد بود اهداء خواهد شد.