برگزاری دومین نشست عادی شورای حکام مرکزی یونسکو در هتل لاله تهران

نشست خبری دومین نشست عادی شورای حکام مرکزی یونسکو صبح ۸ اردیبهشت ماه درعمارت کوشک برگزار شد .دومین نشست عادی شورای حکام مرکزی یونسکو روز ۱۴ تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه سال جاری و همزمان با هفتادمین سال تاسیس یونسکو در هتل لاله تهران برگزار خواهد شد. در این نشست خبری که رئیس مرکز مطالعات میراث ناملموس اهداف و اقدامات ایران برای نکوداشت یونسکو و همچنین استفاده از لوگو یونسکو در تمامی فعالیت‌های مرکز مطالعات منطقه‌ای مقوله ۲ تشریح کزد.
یدالله پرمون با بیان اینکه  قرار خواهد گرفت گفت بررسی این پرونده ها می‌تواند به صلح‌ منطقه کمک زیادی کند.
رییس مرکز مطالعات منطقه‌ای میراث‌ناملموس آسیای غربی و مرکزی گفت: «مرکز میراث ناملموس تهران به عنوان یکی از مراکز مقوله ۲ تحت نظارت یونسکو وظیفه ارتقای سطح آگاهی ها و ظرفیت ها در حوزه پاسداری از میراث ناملموس را در پهنه بزرگ آسیای مرکزی و غربی بر عهده دارد.»
وی بیان کرد: «چشم اندازی که برای جغرافیای مرکز دیده شده ۲۴ کشور را در خود جای می‌دهد و تا الان نیز ۱۰ کشور عضو مرکز شده‌اند که در آینده نزدیک به ۱۵ کشور افزایش پیدا می کند.»
پرمون تصریح کرد ده‌ها سال است که کشورها به مقوله میراث‌ ناملموس می‌پردازند که در دهه اخیر این موضوع اهمیت بیشتری پیدا کرده است. چراکه این پرونده‌ها به صلح‌ منطقه‌ای کمک بسیاری کرده و به‌همین دلیل یونسکو ثبت این پرونده‌ها را در اولویت کار خود قرار داده است.
 و در ادامه اهداف نشست را چنین اعلام کرد : « کشورهای عضو شورای حکام مرکز در این نشست پاره‌ای مسایل روندی و پیگیری امور جاری مرکز شامل کار و اساسنامه و مجموعه قوانین و مقررات مرکز جرح و تعدیل می‌شود. این درحالی است که سخنرانان در این جلسه تجارب خود را در حوزه یونسکو ارائه می‌دهند. سپس از ساختمان کوشک نیز بازدیدی خواهند داشت و ما درباره NGOها و یا پرونده‌های موفق میراث ناملموس صحبت خواهیم کرد. همچنین برای فعالیت‌های سال ۲۰۱۵ برنامه‌ریزی می‌کنیم.»
۱۵ کشور در نشست تهران حضور دارند که ۱۰ کشور اعضای قطعی مرکز هستند و ۵ کشور برای رصد فعالیت‌ها وجود دارند تا پس از رفع مشکلات در کشورشان به عضویت قطعی دربیایند.
سانلی اشراقی

من سانلی اشراقی، عضو هیئت مدیره شرکت بینش فراگیر ارک سفر هستم. دوره کارشناسی رو در رشته مدیریت جهانگردی و دوره کارشناسی ارشد رو در رشته برنامه ریزی گردشگری دانشگاه تبریز به پایان رسانده ام. از سال 1384 با گذراندن دوره های خبرنگاری به این حرفه علاقه مند شدم و از سال 1386 به طور رسمی وارد این حرفه شدم و با نشریات مختلفی از جمله روزنامه ارک همکاری مستمر داشته ام. پس از آشنایی با پدیده گردشگری علاقمند به تحصیل در این رشته شده و پس از پایان کارشناسی فیزیک هسته ای، به تحصیل در رشته گردشگری پرداختم از اوایل تحصیلم به برقراری ارتباط بین مطبوعات و گردشگری علاقمند بودم و این علاقه من را به سوی فعالیت در این زمینه سوق داد. از این رو، تصمیم خودم رو با تولید محتوا و طراحی و چاپ ضمیمه گردشگری سفرنامه ارک به عنوان سردبیر و مدیر مسئول با همراهی تیم ارک توریسم اجرایی کردم . همچنین به عنوان عضو هیئت تحریره نشریه کوله پشتی، فصلنامه تخصصی گردشگری انجمن علمی جغرافیا و گردشگری دانشگاه تبریز، فعالیت کردم. سال ۱۳۹۳، تیم ارک توریسم در راستای تولید محتوای الکترونیک ، وب‌سایت تولید محتوای تخصصی گردشگری، راه اندازی کرد. زمینه تخصصی من در این گروه مباحث تاریخی میباشد در مورد تاریخ پر رمز و راز تبریز در ارک توریسم می‌نویسم. به زبان‌های فارسی، انگلیسی و ترکی آذربایجانی تسلط دارم. اجرای رویدادهای گردشگری از دیگر زمینه های فعالیت ما در تیم متخصص و جوانمان هست. همچنین از سال ۱۳۹۶ پروژه یک دقیقه با تبریز را با هدف تولید محتوای ویدیویی برای شهر زیبای تبریز دنبال می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.