گردشگری با تشکیل یک کمیسیون در یک شهر و استان سروسامان نمی گیرد

سرویس خبری عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی با اشاره به آنکه ایران جز ۱۰ کشور برخوردار از پتانسیل های تاریخی طبیعی است یادآور شد: موضوع گردشگری با تشکیل یک کمیسیون در یک شهر و استان سروسامان نمی گیرد. آنقدر ظوابط بالادستی باید کنار هم قرار بگیرد تا گردشگری یک دغدغه شود.

با توجه به آنکه گردشگری یک مسئله فرا قوه ای، فرابخشی، فرادستی و فراملی است. عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نشستی که در استان خوزستان برگزار شد در پاسخ به این پرسش که کمیسیون گردشگری اتاق بازگانی تا چه حد تلاش می کند که به طور عملی در حوزه گردشگری نقش داشته باشد گفت: موضوع گردشگری با تشکیل یک کمیسیون در یک شهر و استان سروسامان نمی گیرد. آنقدر ظوابط بالادستی باید کنار هم قرار بگیرد تا گردشگری یک دغدغه شود.

“عبدالرحمن سلیمانی در ادامه افزود: جمهوری اسلامی باید رویکردش را به مقوله گردشگری توام با رفع مشکل معطوف کند. اگرچه قدم های موثری برداشته شده است اما کاستی های فراوانی وجود دارد. از مجموع تمام درآمدهای گردشگری جهان سهم ایران نیم درصد است. این در حالیست که ایران جز ۱۰ کشور برخوردار از پتانسیل های تاریخی طبیعی است. به همین دلیل برای تحرک دادن به گردشگری ایران باید یک سری قوانین بالادستی تصویب و دیگر قوانین مورد بررسی مجدد قرار بگیرد.

رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز با اشاره به وضعیت گردشگری خوزستان اظهار داشت: «گردشگری صنعتی بسیار متنوع است. خوزستان توانایی آن را دارد که نیاز همه گردشگران را برآورده کند اما جذب گردشگر و کسب رضایت آنها از سفر به خوزستان نیازمند یک سری عوامل است. مثلا در حوزه اقامت نیازمند یک سری امکانات هستیم.

او بیان کرد: در زمینه هتل کمبودهای فراوانی وجود دارد. بر اساس بعضی قوانین جهانی هتل های ۴ – ۵ ستاره ایران در حد ۲- ۳ ستاره هم نیستند. در سطح کشور ۲۷۰ هتل استاندارد کمبود داریم. این مهم در خوزستان بیشتر احساس می شود. همین امروز اگر شما مهمان داشته باشید و بخواهید که آنها را در هتل اقامت بدهید این امکان برای شما فراهم نیست.

سلیمانی اظهار داشت: البته کاستی های دیگری وجود دارد که از جمله آنها می توان به نقصان های شبکه حمل و نقل خوزستان کاستی هایی دارد. سیستم شبکه انتقال پول برای گردشگران خارجی که باید در تبادلات پولی استفاده کنند در ایران فعال نیست. همچنین در خوزستان به آموزش در صنعت توریسم توجه نشده است. ساماندهی و شناسایی اماکن گردشگر پذیر احصا نشده است. در سایت های تاریخی یک بروشور مناسب وجود ندارد.

 

سانلی اشراقی

من سانلی اشراقی، عضو هیئت مدیره شرکت بینش فراگیر ارک سفر هستم. دوره کارشناسی رو در رشته مدیریت جهانگردی و دوره کارشناسی ارشد رو در رشته برنامه ریزی گردشگری دانشگاه تبریز به پایان رسانده ام. از سال 1384 با گذراندن دوره های خبرنگاری به این حرفه علاقه مند شدم و از سال 1386 به طور رسمی وارد این حرفه شدم و با نشریات مختلفی از جمله روزنامه ارک همکاری مستمر داشته ام. پس از آشنایی با پدیده گردشگری علاقمند به تحصیل در این رشته شده و پس از پایان کارشناسی فیزیک هسته ای، به تحصیل در رشته گردشگری پرداختم از اوایل تحصیلم به برقراری ارتباط بین مطبوعات و گردشگری علاقمند بودم و این علاقه من را به سوی فعالیت در این زمینه سوق داد. از این رو، تصمیم خودم رو با تولید محتوا و طراحی و چاپ ضمیمه گردشگری سفرنامه ارک به عنوان سردبیر و مدیر مسئول با همراهی تیم ارک توریسم اجرایی کردم . همچنین به عنوان عضو هیئت تحریره نشریه کوله پشتی، فصلنامه تخصصی گردشگری انجمن علمی جغرافیا و گردشگری دانشگاه تبریز، فعالیت کردم. سال ۱۳۹۳، تیم ارک توریسم در راستای تولید محتوای الکترونیک ، وب‌سایت تولید محتوای تخصصی گردشگری، راه اندازی کرد. زمینه تخصصی من در این گروه مباحث تاریخی میباشد در مورد تاریخ پر رمز و راز تبریز در ارک توریسم می‌نویسم. به زبان‌های فارسی، انگلیسی و ترکی آذربایجانی تسلط دارم. اجرای رویدادهای گردشگری از دیگر زمینه های فعالیت ما در تیم متخصص و جوانمان هست. همچنین از سال ۱۳۹۶ پروژه یک دقیقه با تبریز را با هدف تولید محتوای ویدیویی برای شهر زیبای تبریز دنبال می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.